CIZRNA SE ŠPENÁTEM A BRAMBOREM

Inspirace na tohle jídlo je od - Koření od Antonína - s menší úpravou

cca 500g brambor
listový špenát
smetana/sojová smetana
plechovka cizrny
kari/garam masala/kurkuma
římský kmín celý
strouhaný kokos
sůl

Brambory oloupu a nakrájím na malé kostky, které pak smažím v hrnci dozlatova. Mezitím na oleji rozvoním koření, přidám kokos a chvililičku orestuji (nesmí se spálit!), pak přidam španát, vodu a nechám cca 15 minut podusit. Zaliji smetanou a nechám ještě chvilku dusit. Přidám cizrnu, povařím a nakonec brambory, opět lehce povařím a dosolím. dobrou chuť. Já si tam přidala ještě trochu Garam masaly a kurkumy ,)

Komentáře

Oblíbené příspěvky