Sojové karbanátky se sýrem

balení sojové drti
sojová omáčka
zel. bujón
sůl
pepř
majoránka
česnek
jarní cibule
strouhaný sýr
2 vejce
strouhanka

Já sojovou drť před přípravou ještě vařím, takže si připravím hrnec s vodou, bujónem a sojovkou (hooodně sojovky), nechám asi 15 minut povařit. Až je drť hotová, tak nechám vychladnout a pak vymačkám přebytečnou vodu. Do vychladlé drti přidám ostatní ingredience - vejce, majoránku, prolisovaný česnek, sůl, pepř, nadrobno nakrájenou jarní cibulku (i zelenou část klidně) a strouhanku, dávám ji místo mouky. Vše zpracuji a tvořím kuličky, placičky, šišky apod. Ještě se můžou obalit ve strouhance. Péct v troubě nebo smažit na pánvi.

Komentáře

Oblíbené příspěvky