/GNOCCHI S TOFU A HŘÍBKEM/
- čerstvé hřiby
- gnocchi
- tofu natural
- pepř/sůl
- balkán nebo feta /nemusí být/
- čerstvá bazalka
- červené víno /nebo bílé/
- máslo
- česnek /asi 2 stroužky/
- gnocchi
- tofu natural
- pepř/sůl
- balkán nebo feta /nemusí být/
- čerstvá bazalka
- červené víno /nebo bílé/
- máslo
- česnek /asi 2 stroužky/
Gnocchi uvařím dle návodu. Nakrájím tofu a houby, na pánev dám rozhřát máslo a přidám tofu. Trochu osmažím a přidám k němu gnocchi, po chvilce i hříbky, česnek... osolím a opepřím. Restuji do zlatova, přileju trochu vína a nechám ještě chvilku opékat. Nakonec posypu čerstvou bazalkou a rozdrobenou fetou nebo balkánem.
Komentáře
Okomentovat