Přeskočit na hlavní obsah
Vyhledávání
Prohledat tento blog
Kůk.bůk
Sdílet
Získat odkaz
Facebook
Twitter
Pinterest
E-mail
Další aplikace
srpna 31, 2016
RYCHLÁ "JAPONSKÁ" HOUBOVÁ POLÉVKA
- máslové žampiony
- jarní cibulka
- zelenin. vývar
- skořice/celá
- máta čerstvá
- rybí omáčka
- sojová omáčka
Žampiony na plátky, jarní cibulku na kolečka, pár lístků máty povařím ve vývaru i se skořicí a lžičkou rybí omáčky a sojové omáčky. Nakonec přidat čerstvou jarní cibulku a mátu.
- je skvělá i studená -
Komentáře
Oblíbené příspěvky
dubna 04, 2020
Lotus cheesecake ve skle
ledna 23, 2018
DÝŇOVÉ KARI S BATÁTY
Komentáře
Okomentovat